Skjut av hela befolkningen!

Som ett svar på en bloggpost av Anna Troberg skrev jag i kommentarerna:

Viktigt också att framhålla att knark inte levereras via Internet, så i konsekvensens namn borde Ask och Wallmark omgående verka för att myndigheterna ska kontrollera alla brev- och paketförsändelser inom och utom landets gränser.

Samtidigt kanske det är dags att upprätta löpande personkontroller utanför och på dagis, fritidsgårdar, skolor och andra ställen där det finns barn då pedofiler även verkar IRL.

Mest effektivt vore kanske att skjuta av hela befolkningen på en gång så slipper vi alla andra problem också.


Unni Drougge hakade på, spann vidare och skrev ett eget inlägg:
(Hoppas det är ok att jag citerar tillbaka)

Ja, faktiskt. Spärra av Plattan. Och varför inte Grand hotel? På sådana ställen pågår ju massor av knarkhandel och snusk. Intressant att just internet pekas ut som centrum för allt obehagligt som sker på samhällets bakgårdar.

Förbjud hemmen också, förresten. Hemmet är ju bevisligen den farligaste platsen för kvinnor och barn. Jag börjar bli sjukligt less på alla tossiga uttalanden om den farliga och okontrollerbara virtuella världen. Är det helt omöjligt för politiker och andra proffstyckare att läsa på? Guillou blandar ihop TPB och piratpartiet.

Beatrice Ask och hennes följeslagare nämner cannabis och hasch som två olika sorters droger. Och de är absolut säkra på att fildelning är stöld.

Uppdaterat:
Bäst att tydligt påpeka att rubriken inte är allvarligt menad, jag förespråkar inte dödsstraff.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: Karlsan

Tur du är extra tydlig med att du inte förespråkar dödsstraff. Man vet ju aldrig när någon från SD kan ha vägarna förbi...

2009-05-29 @ 17:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0